در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به موفقیت تکواندو در بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس تاکید کرد: این موفقیت نشانه مدیریت پویا و احاطه هادی ساعی نسبت به رشتهای است که خود تمام مراحل موفقیت را در آن طی کرده است. وی همچنین با اشاره به حاشیههای این روزهای انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: فوتبال افراد کار بلد و توانمند زیاد دارد که هر کدام از آنها میتوانند این رشته پر طرفدار را هدایت کنند از مسئولین انتظار میرود از آنها در جهت پیشبرد اهداف و برنامههای اصولی فدراسیون استفاده کنند. امیدواریم به جای هزینههای نجومی در فوتبال از رشتههای مدال آور بیشتر حمایت شود.
در ادامه جلسه و مطابق معمول هرکدام از اعضای کارگروه ورزش نیز در ارتباط با موفقیت های تکواندو، پشتوانه سازی در این رشته، حضور مربیان آن در کشورهای دیگر، موضوع کناره گیری سرمربی بانوان و حاشیه های مربوط به این امر، گسترش خانههای تکواندو، لزوم تبلیغات بیش از پیش این رشته، چگونگی دستیابی به کرسیهای قارهای و جهانی و موارد متعدد دیگر به تفصیل سخن گفتند.
در ادامه جلسه، رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص موارد مطرح شده و دیگر رخدادهای این ورزش به ایراد سخن پرداخت.
دکتر ساعی ابتدا در رابطه با کناره گیری سرمربی بانوان توضیحاتی ارائه داد و اظهار داشت: از همان ابتدا به مینو مداح گفته بودم تحت هر شرایط تا المپیک از او حمایت خواهم کرد. ایشان مدتها از تیم ملی دور بود اما من او را فراخواندم و از وی خواستم تا سرمربیگری تیم ملی را بر عهده بگیرد. علی رغم انتقادات زیاد این حمایتها ادامه داشت و نتیجه آن شد که همه مردم ایران دیدند. اما بعد از آن شرایط به گونهای پیش رفت که ادامه همکاری میسر نشد.وی ادامه داد: علی رغم اینکه خانم ساعی شاگردی به نام مبینا نعمت زاده را در تیم ملی داشت، چند سال پیاپی تیمش در لیگ قهرمان شده بود و نعمت زاده نیز اصرار داشت حتماً مربی اش در المپیک حضور داشته باشد اسم مهروز ساعی را از لیست اعزامی به پاریس خط زدم. مسئولین کمیته ملی المپیک که از این موضوع با خبر شده بودند اصرار داشتند تا مهروز ساعی هم در پاریس حضور داشته باشد. نهایتاً ایشان تحت عنوان سرپرست، مربی عازم پاریس شد. این حضور در واقع به معنی آن بود که خانم ساعی تنها میتوانست تماشاگر مسابقات باشد. ولی با کمک یکی از مسئولین اعزامی و تغییر کارت او خانم ساعی کنار اعضای تیم قرار گرفت و در نهایت آن موفق عملکردیم.
ساعی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به موفقیت تاریخی تکواندو در المپیک گفت: این موفقیت نتیجه یک کار تیمی بود که همه در آن سهم داشتند. بدیهی است کار ما با این موفقیت بسیار دشوار شد زیرا تکرار آن در المپیک بعدی بسیار سخت خواهد بود. اگر نتیجه کمتر از پاریس باشد باید پاسخگوی مردم و مسئولین باشیم. اگر نتیجه برابر هم بگیریم که گفته خواهد شد پیشرفت نداشتیم.
وی افزود: نکته مهمی که لازم است به آن اشاره کنم ضرورت توجه به ورزش بانوان است. تجربه ثابت کرده رشتههای مدال آور ما معمولاً و به طور سنتی در بازیهای آسیایی و المپیک از پتانسیل کسب مدال برخوردارند اما در رشتههای دیگر توفیق چندانی نداریم در این میان بانوان نشان دادند در صورتی که مورد توجه واقع شوند این توانایی را دارند که تعداد مدالها و جایگاه ما را در جدول رده بندی ارتقا دهند. بنابراین بهتر است در بخش بانوان و رشتههایی که امکان حضور آنها وجود دارد بیش از پیش سرمایه گذاری کنیم. الان به جرأت میتوانم ادعا کنم با توجه به کمیت تکواندوکاران، بانوان ما قویتر از آقایان هستند این مهم به خاطر توجهی است که به آنها داشتیم.
پر افتخارترین مدال آور المپیکی ایران در ارتباط با دلایل فقدان کرسیهای آسیایی و جهانی تکواندو خاطرنشان کرد: زمانی که من مسئولیت فدراسیون را بر عهده گرفتم انتخابات فدراسیونهای آسیایی و جهانی برگزار شده بود لذا باید تا زمان انتخابات بعدی که خیلی هم دور نیست صبر کنیم. خوشبختانه دکتر «چو» رئیس کرهای فدراسیون جهانی شناخت خوبی از شخص بنده و تکواندو ایران دارد علاقه مند هم هست ایران در مجامع آسیایی و جهانی کرسی داشته باشد. با توجه به اینکه انتخابات اتحادیه آسیا و همچنین شورای اجرایی فدراسیون جهانی در پیش است، برنامهای تدارک دیده ایم تا در این دو انتخابات بتوانیم کرسیهای مهمی را به دست بیاوریم که در این مسیر به کمک و حمایت مسئولین ورزش کشور نیز داریم.++